POTPUNI PREOKRET Puma ostaje na "Marakani"?

13:22 | 07-09-2024

Fudbal 0

Došlo je do promene u poslednjem trenutku

Zvezda

Iako je bilo gotovo izvesno da će zbog dolaska Nemanja Radonjića i Silasa napustiti Marakanu i karijeru nastaviti u Meksiku, Puma Rodrigez će ipak ostati u Crvenoj zvezdi.

Prema pisanjima lista "Rekord" u poslednjem trenutku nije došlo do dogovora između Crvene zvezde i ekipe Leona i male su šanse da do njega na kraju neće doći.

Isti izvor tvrdi da je meksički klub ponudio dva miliona crveno-belima, ali na kraju do dogovora ipak nije došlo, pa je tako popularni "Pumita" i dalje član ekipe iz Ljutice Bogdana.

Puma nije registrovan za utakmice u Ligi šampiona, Crvena zvezda ga je svesno žrtvovala i umesto njega stavila Nemanju Radonjića za utakmice u najjačem evropskom takmičenju.

On je letos stigao u Zvezdu iz portuglaskog Famalikaa za dva miliona evra. U crveno-belom dresu je upisao šest nastupa i postigao je jedan gol.

 Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Zvezdan Terzić
Fudbal

"DELIJE", POŽURITE Terzić otkrio - ostalo je još malo karata za Benfiku

16:43

16 septembar, 2024

Fudbal

Karata za utakmicu sa Benfikom još uvek ima, između sedam i osam hiljada. Pored paketa, pustili smo u prodaju i pojedinačne karte. Pozivam sve naše navijače da požure, kupe karte i nađu svoje mesto, jer je ovo ipak ispisivanje istorije Crvene zvezde i pozivam ih da oni budu svedoci toga uživo, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Komentari(0)

Loading