ITALIJA TUGUJE Preminuo legendarni fudbaler

13:42 | 07-09-2024

Fudbal 0

Nekadašnji fudbaler Kaljarija Ćezare Poli preminuo je u 79. godini. Bio je deo ekipe koja je osvojila istorijski Skudeto 1970. godine.

lopta

Ćezare Poli je rođen 6. januara 1945. godine, bio bivši italijanski profesionalni fudbaler koji je odigrao 195 utakmica u Seriji A igrajući kao defanzivac za Lanerosi Vićenca, Internasionale i Kaljari.

U sezoni 1969/70, Poli je odigrao 11 utakmica i bio važan deo tima koji je osvojio prvo i jedino skudeto u istoriji kluba. Nakon kratkog povratka u Lanerosi, Poli se ponovo pridružio Kaljariju i završio karijeru na Sardiniji 1975. godine, nakon 99 nastupa u dresu pomenutog kluba.

Nakon što je završio igračku karijeru, Poli je odlučio da se potpuno posveti atletici i nije nastavio da se bavi fudbalom, čak ni amaterski. Zbog svoje svestranosti i borbenosti, bio je omiljen kod svih trenera Kaljarija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Zvezdan Terzić
Fudbal

"DELIJE", POŽURITE Terzić otkrio - ostalo je još malo karata za Benfiku

16:43

16 septembar, 2024

Fudbal

Karata za utakmicu sa Benfikom još uvek ima, između sedam i osam hiljada. Pored paketa, pustili smo u prodaju i pojedinačne karte. Pozivam sve naše navijače da požure, kupe karte i nađu svoje mesto, jer je ovo ipak ispisivanje istorije Crvene zvezde i pozivam ih da oni budu svedoci toga uživo, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Komentari(0)

Loading