KLADIONICE NE VERUJU ORLOVIMA Sumorna prognoza za Srbiju u meču protiv Danaca

14:25 | 07-09-2024

Fudbal 0

Fudbalska reprezentacija Srbije u drugom kolu A Lige nacija gostovaće selekciji Danske, u nedelju od 18 časova, a sudeći po kvotama koje su dale kladionice, "orlovi" će u Kopenhagenu biti totalni autsajderi

Fudbalska reprezentacija Srbije

Na startu Lige nacija, Srbija i Španija su u Beogradu podelile bodove, pošto su odigrale zanimljiv meč koji je na kraju završen bez golova, dok je Danska kod kuće pobedila Švajcarsku sa 2:0 i na taj način se lansirala na čelo tabele Grupe 4 u A ligi.

Prethodno, otkad se Srbija takmiči kao samostalna država, Danska je "orlovima" jedan od najnezgodnijih rivala. Do sada su se Srbija i Danska sastale četiri puta, u prva tri navrata su Danci ostvarili rutinske pobede, a poslednji meč je završen bez golova, na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu.

VRATILI STE NAM OSMEH NA LICE "Orlovi" stigli u Kopenhagen, poruka pilota oduševila sve

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Upravo zbog takvih rezultata u prethodnim međusobnim okršajima, bukmejkeri su za apsolutnog favorita postavili Dance. Naime, kvote na pobedu domaćeg tima kreću se u rasponu od 1,75 do 1,80, u zavisnosti od kladionice, dok je na "orlove" kvota između 5,20 i čak 5,50. Na kraju, nerešen ishod vraća između 3,40 i 3,70 puta od uloženog. 

 Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Zvezdan Terzić
Fudbal

"DELIJE", POŽURITE Terzić otkrio - ostalo je još malo karata za Benfiku

16:43

16 septembar, 2024

Fudbal

Karata za utakmicu sa Benfikom još uvek ima, između sedam i osam hiljada. Pored paketa, pustili smo u prodaju i pojedinačne karte. Pozivam sve naše navijače da požure, kupe karte i nađu svoje mesto, jer je ovo ipak ispisivanje istorije Crvene zvezde i pozivam ih da oni budu svedoci toga uživo, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Komentari(0)

Loading