ŠOK TRANSFER SRPSKOG FUDBALERA Htela ga Barselona, bio je biser Partizana, a sada završio u italijanskoj ČETVRTOJ ligi

17:06 | 07-09-2024

Fudbal 0

Obećavao je, ali, nažalost, nije ispunio očekivanja.

fkp

Važio je za velikog talenta srpskog fudbala, ali, nažalost, nije opravdao taj epitet. Strahinja Bošnjak je sa 17 godina priključen prvom timu Partizana i predstavljen je u Humskoj, a o njemu su pričali samo hvalospeve.

JEDINA MRLJA U KARIJERI BORE ČORBE Veliki zvezdaš, a pevao Partizanovu himnu - evo i zbog čega

Uprkos tome, ovaj mladić će od sledeće sezone braniti boje Gravine, što je italijanska Serija D, odnosno četvrti rang takmičenja! Ova vest je šokantna upravo zbog toga što su mu predviđali blistavu budućnost:

- Potpisom Bošnjaka otvaramo prelazni rok. Strahinja je jako talentovan fudbaler i vaspitan momak, za primer. Dogovorili smo se za pet minuta jer je želeo samo da igra u Partizanu. To je poruka ostalim mladim fudbalerima da ne preskaču razrede i ne odlaze rano u inostranstvo - rekao je Ivica Iliev, tadašnji sportski direktor crno-belih, na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Bošnjaku je stipendijski ugovor isticao na kraju sezone 2015/16, ali je, uprskos brojnim interesovanjem velikih timova poput Barselone, Hamburga i Porta, odlučio da u Partizanu gradi seniorsku karijeru. 

Nažalost, nije ispalo onako kako su se mnogi nadali.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Zvezdan Terzić
Fudbal

"DELIJE", POŽURITE Terzić otkrio - ostalo je još malo karata za Benfiku

16:43

16 septembar, 2024

Fudbal

Karata za utakmicu sa Benfikom još uvek ima, između sedam i osam hiljada. Pored paketa, pustili smo u prodaju i pojedinačne karte. Pozivam sve naše navijače da požure, kupe karte i nađu svoje mesto, jer je ovo ipak ispisivanje istorije Crvene zvezde i pozivam ih da oni budu svedoci toga uživo, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Komentari(0)

Loading