"STAVIO JOJ JE NEKOLIKO PRSTIJU IZMEĐU NOGU" Novi detalji šokantnog skandala koji je potresao Španiju

19:50 | 08-09-2024

Fudbal 0

Novi detalji u slučaju koji je potresao Španiju.

Rafa Mir

Čitava Španija je bila na nogama kada je objavljeno da je uhapšen fudbaler Valensije (na pozajmici iz Sevilje, prim.aut.) Rafa Mir zbog navodnog silovanja. Sada su isplivali novi, šokantni, detalji slučaja.

Ali, pre toga samo da podsetimo da je Mir uhapšen, zajedno sa još jednim prijateljem, u Valensiji gde je prema optužnici seksualno napastvovao dve devojke.

Prema pisanju španskih medija, Mir i njegov prijatelj su upoznali devojke u poznatom noćnom klubu, posle su zajedno taksijem došli do njegovog stana, gde se navodno dogodio seksualni napad u ranim jutarnjim časovima.

- Iako je sa jednom od oštećenih devojaka imao seks na koji je ona i pristala u jednoj od prostorija, fudbaler je drugu devojku, nakon intimnog odnosa sa njenom drugaricom bacio u bazen i napao, prvo u vodi, a kasnije i u kupatilu - pišu španski mediji.

Navodno, devojke su vidno uznemirene, polugole napustile stan. Fudbaler oštro negira krivicu i ističe da se protiv njega vodi pristrasna i jednosmerna istraga.

Mir je optužio špansku Civilnu gardu da ne priznaje izveštaj na kojem se temelji njegova odbrana. Sa druge strane u policijskom izveštaju stoji:

- Pristala je da ode s njim u kupatilo gde su postali intimni i Rafa Mir joj je stavio nekoliko prstiju u vaginu. Rekla mu je da prestane, a on ju je poslušao i vratili su se do bazena - navodi se u dokumentu.

Trenutno se fudbaler Valensije brani sa slobode, a tek će biti zakazan početak suđenja kako bi se na čistac isterao čitav slučaj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading