ZVEZDA MOŽE DALJE U LIGI ŠAMPIONA Bivši fudbaler crveno-belih uveren u dobar rezultat

21:12 | 08-09-2024

Fudbal 0

Veruje da srpski šampion ima dobar tim za tako nešto

Fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde će po četvrti put u ovom veku igrati u Ligi šampiona. Šampion Srbije će u novom formatu elitnog takmičenja igrati protiv Barselone, Intera, Milana, Benfike, PSV-a, Štutgarta, Monaka i Jang Bojsa.

Bivši fudbaler Zvezde Slavoljub Srnić je istakao da je bio uveren da će crveno-beli proći Bode Glimit i da će se plasirati u evropsku elitu. 

- Naravno, ispratio sam Zvezdin plasman u Ligu šampiona. Sve Zvezdine utakmice pratim i ako ne stignem da pogledam uživo, uvek vratim da pogledam najbolje momente. Meč protiv Bode Glimta sam uspeo da ispratim uživo i iskreno nisam imao dilemu da će se Zvezda plasirati u Ligu šampiona. Očekivao sam da ćemo proći,  jer sam znao da će biti drugačija utakmica u odnosu na prvu koja je odigrana u Norveškoj. Marakana je bila puna, atmosfera sjajna i taj faktor je uvek 12. igrač Crvene zvezde. Mnogo veće ekipe su padale na Marakani od Bodea, tako da nisam imao dilemu što se tiče prolaza. Crvena zvezda je odigrala fantastičnu utakmicu i zasluženo se plasirala u novi format - rekao je Srnić za klupski sajt.

Nada se i očekuje Srnić da Zvezda može i do nokaut faze elitnog takmičenja.

- Biti osam godina u Evropi, od toga četiri u Ligi šampiona je velika stvar za srpski fudbal, kao i naravno za Crvenu zvezdu. Mogu samo da čestitam svim zvezdašima na takvom uspehu. Jedva čekam da vidim kako će izgledati novi format Lige šampiona, mislim da imamo šanse da prođemo dalje. U Ligi šampiona nema lakih protivnika. Mislim da može da se igra, da imamo dobre protivnike i nadam se da ćemo proći među prve 24 ekipe. Zvezda je napravila dobar tim. Navijam da prođemo dalje - istakao je Srnić

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading