"IMAMO PROBLEME" Piksi se oglasio nakon poraza u Danskoj

20:18 | 08-09-2024

Fudbal 0

Ističe Piksi da je već bio spreman za 0:0 na poluvremenu i dalji tok utakmice sa tim rezultatom, ali...

Fudbal

 

Selektor Dragan Stojković Piksi oglasio se nakon poraza u Danskoj (0:2) i istakao da je glavni problem taj što su "orlovi" imali kadrovskih problema pred duele sa Špancima i današnjim rivalom.

- Imali smo kadrovske probleme, znali smo da će biti teško. Momci su dali sve od sebe, ali se videlo da nema svežine. Teške su i zahtevne utakmice iza njih. 

Ističe Piksi da je već bio spreman za 0:0 na poluvremenu i dalji tok utakmice sa tim rezultatom, ali...

- Smatram da je prvo poluvreme bilo 50-50. U nevreme je stigao prvi gol, bio sam siguran da će biti 0:0 u prvom delu igre. Već sam imao u planu izmene za nastavak. Primili smo gol... u drugom delu se videla njihova nadmoć. Počeli smo sa bodom protiv Španije, čekamo još dva rivala u Srbiji, videćemo šta će biti dalje i dodaje:

- Ako uporedimo ekipu Danske sa nama videćete da je kvalitet na njihovoj strani. Treba biti iskren i to reći. Oni su kompletniji, imaju skoro čitav tim na raspolaganju. Treba pomenuti i pohvaliti fenomenalan gol Poulsena.

Šta dalje?

- Imamo mesec dana do narednih mečeva. Pratićemo igrače, da vidimo ko šta može. Nama Liga nacija i služi za uigravanje, bar nama, ne očekujemo da igramo finale. Napravićemo analizu, pa da vidimo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading