Kristijano Ronaldo otkrio sedam surovih pravila vaspitanja dece

06:30 | 10-09-2024

Fudbal 0

Današnjoj deci za uspeh nedostaje glad

Ronaldo

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo poznat je po tome što voli disciplinu i zahvaljujući njoj došao je tu gde je sada. Neosporna je činjenica da Portugalac ima i talent, ali predakn rad i disciplina od njega su napravili vrhunskog igrača.

- Moj sin se ne ponaša isto kao kad sam ja odrastao. U čemu je razlika? U gladi. Nema glad, nema želju, ali ja to razumem. Nova tehnologija i sve to što imaju nove generacije, sve to ih odvaja od ciljeva. Gledao sam vrhunske igrače i učio na njihovim primerima - ispričao je u intervju s Pirsom Morganom.

Međutim, Kristijano je otac petero dece i želi da ih usmjeri na pravi put i zbog toga je ima stroga pravila za njih.

Sedam pravila koja Ronaldova deca moraju da slede

1. Možeš biti sjajan fudbaler ako si posvećen sportu

Ronaldo je rekao sinu Kristijanu Jr. da fudbal trenira svaki dan, tušira se hladnom vodom i jede samo zdravu hranu. Drugim rečima, slavni sportista pokušava da usadi nasledniku da je disciplina neophodna za uspeh.

2. Deca moraju da vode zdrav način života

- Jedem visokoproteinsku hranu s puno ugljenohidrata od celog zrna, voće i povrće i izbegavam slatkiše - svojevremeno je otkrio Kristijano.

Cela porodica se trudi da pije što više vode, a sokovi su strogo zabranjeni. Za Kristijana Ronalda ne postoji dijeta koja isključuje ili uključuje određene namirnice. Veruje da stil života podrazumeva konzumiranje samo zdrave hrane.

- Budite disciplinovani. Ključno je da budete motivisani i da se pridržavate svoje rutine. Za mene nema mesta za opuštanje tako da uvek moram da budem strog - istakao je fudbaler Al Nasra.

3. Ako slučajno pojedu nešto slatko, deca moraju dvostruko da vežbaju Pojeli smo sladoled, sad je vreme za vežbanje - tako žive deca Kristijana Ronalda.

4. Obrazovanje i akademski uspeh su na prvom mestu

Pre dve godine, deca Kristijana Ronalda su upisana u prestižne škole, a cilj je vrhunsko obrazovanje. Drugim rečima, osim što je važno da budu zdrava, moraju biti i obrazovana.

5. Gde god putuju moraju biti zajedno i mesto mora biti zaštićeno od javnosti

Georgina Rodrigez rado će podeliti fotografije s letovanja na društvenim mrežama, ali kad traže mesto za odmor, to mora biti neka zabačena plaža ili mesto na kome neće biti uočljivi. Privatnost porodice je na prvom mestu.

6. Porodca putuje privatnim avionom

U svojoj „Netflix“ seriji, Georgina priznaje da radije ne putuje ako porodica mora da čeka na aerodromu dva sata do leta. Zato je tu jedan od Ronaldovih privatnih aviona vredan 25 miliona dolara baš zbog prevoza porodice na utakmice i destinacije za odmor.

7. Stroga higijena

Ronaldova deca moraju da prate smernice kako bi bili zdravi i srećni pa uz zdravu prehranu, vežbanje i mnogo vode, oni imaju rigorozne higijenske navike.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading