ZVEZDAŠI, BOLJI POZIV VAM NE TREBA Radonjić se obratio "delijama" pred meč u Superligi

18:02 | 09-09-2024

Fudbal 0

Crveno-beli dočekuju Napredak

Radonja

Krilni napadač Crvene zvezde, Nemanja Radonjić je po drugi put u karijeri zadužio crveno-beli dres, ali i iskoristio priliku da pozove sve navijače na proslavu rođendana "Marakane", koja je zakazana za subotu 14. septembar od 20 časova.

- Radujem se utakmici protiv Napretka, drago mi je što se igra na Marakani i što ću moći ponovo da uživam u sjajnoj atmosferi, koju samo naši navijači mogu da naprave. Na narednom meču ćemo proslaviti i 61. rođendan naše Marakane, kuće svih zvezdaša. Ne mogu da dočekam da istrčim ponovo na teren i da nastavim tamo gde sam stao pre šest godina - istakao je Nemanja Radonjić.

Pred crveno-belima je naporan ritam utakmica, a brzonogi fudbaler veruje u sjajnu podršku navijača. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Očekuje nas gust raspored i izuzetno teške utakmice. Prvo je pred nama meč protiv Napretka, zatim Liga šampiona i večiti derbi. Biće nam potrebna podrška naših zvezdaša. Uželeo sam se igranja pred Zvezdinom publikom, verujem da će doći da nas pozdrave i da ćemo i u narednom periodu zajedno ostvarivati sjajne rezultate. Dobio sam mnogo poruka tokom leta, a naročito kada sam se vratio u Zvezdu. Imam poseban odnos sa navijačima, na koji sam ponosan. Pozivam ih i ovom prilikom da dođu na stadion, radujem se da ih vidim u velikom broju na Marakani - zaključio je Nemanja Radonjić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading