LUDILO U AMSTERDAMU Goleada u meču giganata, BiH remizirala sa Mađarskom

23:31 | 10-09-2024

Fudbal 0

Izuzetno zanimljiva utakmica u holandskoj prestonici.

epa

Fudbaleri Holandije i Nemačke odigrali su nerešeno 2:2 u derbiju večeri u Ligi nacija, dok su Mađarska i Bosna i Hercegovina remizirale bez gola. 

Holandija je na Amsterdam Areni povela već u drugom minutu, posle kontranapada. Rajan Gravenberh je bio asistent, a Tijani Rejnders strelac. Nemačka je u finišu poluvremena stigla do potpunog preokreta u režiji Deniza Undava. Napadač Štutgarta prvo je dao gol u 38. minutu, a zatim je u 45+3. bio asistent kapitenu Jozui Kimihu. 

FANTASTIČNE VESTI ZA ZVEZDU Crveno-beli su strepeli, a sada im je pao kamen sa srca

Bek Intera Denzel Damfris izjednačio je u 50. minutu posle dodavanja Brajana Brobija. Obe ekipe su imale šanse da stignu do pobede, a najbolju priliku nije iskoristio Nemac Kai Haverc.

 U drugom meču grupe Mađarska Bosna i Hercegovina odigrale su 0:0. Mađarska je dominirala u većem delu meča, kapiten Dominik Soboslaj je pogodio prečku, a golman Bosne i Hercegovine Nikola Vasilj je tri puta u izglednim prilikama zaustavio Barnabaša Vargu. Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, Rade Krunić i Nihad Mujakić, meč su odgledali sa klupe Bosne i Hercegovine. 

Na tabeli grupe A3 Holandija i Nemačka imaju po četiri boda, a Mađarska i Bosna i Hercegovina po jedan. U trećem kolu, 11. oktobra, Bosna i Hercegovina će ugostiti Nemačku, dok će Holandija gostovati u Mađarskoj. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading