RASPAD SISTEMA LAŽNE DRŽAVE Izbačene tri zvezde, predsednik pretio da će im POLOMITI NOGE

07:48 | 11-09-2024

Fudbal 0

Lažna dražva se raspada...

kosovo

Drama... Veliki skandal potresa Fudbalski savez tzv. "Kosova".

Usred mečeva Lige nacija tri igrača su izbačena iz nacionalnog tima. Nakon meča koji su izgubili od Rumunije 3:0 golman Arijanet Murić, kao i Florent Musliju i Edon Žegrova izbačeni su iz tima i nije ih bilo u pobedi nad Kiprom 4:0. 

Ondašnji mediji preneli su da su trojica igrača naljutila selektora iz Švajcarske Franka Fodu zato što su do kasnih večernjih sati bili u noćnom klubu.

Zato ih je on udaljio iz tima, a neki mediji sa "Kosova", tvrde čak i da je predsednik fudbalskog saveza Agim Ademi igračima pretio da će im "polomiti noge" i "uništiti karijere.

- Zajedničkom odlukom selektora Franva Fode i fudbaskog saveza tri fudbalera: Arijanet Murić, Edon Žegrova i Florent Musliju, napustili su okupljanje nacionalnog tima zbog povrede pravila koja su uspostavljena od strane selektora i saveza. Fudbalski savez Kosova će doneti dalje odluke o ova tri igrača, a u međuvremenu će se timu pridružiti golman Drite Faton Maloku - navodi se u saopštenju. 

"Odluka koja je doneta u vezi nas nije fer, a glasine koje kruže o tome uopšte nisu tačne ", istakao je u kratkoj izjavi za "Klan Kosova" Arijanet Murić, sada golman Ipsviča.

On je objasnio da je zajedno sa fudbalerom Lila Edonom Žegrovom i članom Frajburga Florentom Musliuom zaista izašao uveče, ali na večeru, a ne kako bi se provodio i pio alkohol. Žegrova je rekao kako će on govoriti na terenu. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading