KABOKLO NIKAD OTVORENIJI Brazilac otkrrio zašto je otišao iz Partizana u Hapoel

19:56 | 13-09-2024

Košarka 0

Brazilski centar otvorio dušu

alo

Nekadašnji košarkaš Partizana Bruno Kaboklo dao je intervju za grčku agenciju SDNA gde je pričao o svom novom klubu Hapoelu iz Tel Aviva.

Podsećamo, Brazilac je napustio Partizan nakon brojnih peripetija i tužbe za kršenje klupske discipline, s obzirom na to da se nije pojavio u finalu Superlige protiv Crvene zvezde.

Sada je Kaboklo otkrio zbog čega je prešao baš u Hapoel.

- Kada sam potpisao za Hapoel, rekli su mi da je cilj da osvojimo titule u svim takmičenjima. Napravljen je neverovatan tim, ovde sam četiri dana i ima mnogo sjajnih igrača, iz dana u dan će biti sve bolje.

Istakao je da je prvobitni plan bio da zaigra u NBA ligi, a da je izraelski tim bio druga opcija.

- Za mene je to bila kasna odluka. Pokušao sam da odem u NBA prošle sezone na samom kraju sezone. Na kraju nisam imao tu šansu, jer su svi timovi već potpisali igrače, pa je Hapoel bio jedina opcija, ali i najbolja moguća za mene. 

- Svako je odigrao svoju ulogu u transferu. Razgovarali smo sa trenerom i predsednikom zajedno sa mojim agentom i oni su bili voljni da me sačekaju dok treniram da pronađem tim u NBA. Nažalost, nisam stigao tamo, držali su mi otvorena vrata u Hapoelu, sve je dobro funkcionisalo i srećan sam što sam ovde - istakao je Kaboklo.

On je na kraju izneo i svoje viđenje oko Evrolige i smatra da su Panatinaikos i Olimpijakos iznad ostalih po kvalitetu.

- Mislim da su to dve najbolje ekipe i da je Evroliga mnogo jača nego prošle godine. Svi timovi su napravili sjajne potpise i ja ću gledati ligu sa entuzijazmom i ako ponovo igram tamo, biće mi drago što ću ponovo biti na najvišem nivou - istakao je Kaboklo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading