PARTIZAN SLAVIO KOŠEM U POSLEDNJOJ SEKUNDI Crno-beli pobedili posle velike drame

23:07 | 15-09-2024

Košarka 0

Košarkaši Partizana pobedili su Pariz sa 83:82 na turniru u Beogradu, koji je odigran u hali na Sajmu.

Partizan - Pariz

Meč je rešio na sekund pre kraja Brendon Dejvis, koji je uhvatio loptu ispod koša. Prethodno su crno-beli dobili AEK u petak 33 razlike, dok su Atinjani bili bolji od tima iz glavnog grada Francuske.

Meč je rešen u neizvesnoj završnici. Prvo je Karlik Džons pogodio trojku na 25 sekundi do kraja za vođstvo Partizana 81:78. Međutim u narednom napadu Šorts pogađa uz faul. Promašio je dodatno bacanje, ali je priskočio Jantunen i ubacio loptu u koš za 82:81. A onda je Džons promašio šut, na sreću crno-belih priskočio je Dejvis i doneo pobedu crno-belima.

Prvo poluvreme je bilo manje više izjednačeno. Crno-beli su sve vreme imali prednost, ali ona ni u jednom trenutku nije bila veća od pet razlike. Na odmor je Partizan otišao sa vođstvom 46:43.

U trećem delu je delovalo da Partizan lomi rivala. U jednom trenutku su nošeni podrškom sa tribina izabranici Želimira Obradovića stigli do 66:53.

Međutim, Pariz se prvo vraća serijom 10:0 na minus tri, a onda na početku poslednjih deset minuta novom serijom 8:0 dolaze i do prednosti od pet razlike.

Vratio se Partizan trojkom Lunberga u egal 78:78. Dugo se taj rezultat nije menjao na semaforu, promašivali su i jedni i drugi u samom finišu, do već opisane završnice.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading