KAKAV ŠOK Legenda NBA lige završila karijeru, više ništa neće biti isto!

17:45 | 18-09-2024

Košarka 0

Potpuno neočekivana odluka

NBA

Jedan od najpoznatijih insajdera u istoriji sporta, Adrijan Vojnarovski, odlučio je da završi novinarsku karijeru.

Vojnarovski je sve ostavio u šoku nakon što je objaio saopštenje u kojem je objavio da se povlači iz novinarstva sa 37 godina.

- Odrastao sam kao sin radnika u fabrici dve milje od ESPN-ovog centra i samo sam sanjao da će mi posao biti da pišem o sportu. Pre 37 godina, 'Hartford Courant' mi je dao prvu priliku i od tada nisam prestao da jurim ovo uzbuđenje - počeo je oproštajno pismo popularni Voj.

Vojnarovski je neko ko je potpuno promenio način na koji ljudi gledaju na insajdere u bilo kom sportu. Pamti se po mnogo toga, a posebno po tome što je obesmislio NBA draft jer je apsolutno svaki pik objavljivao pre nego što je on objavljen.

- Ovaj zanat je promenio moj život, ali sam odlučio da se penzionišem iz ESPN-a i novinarske industrijje. Znam koliko je potrebno da budem investiran u sve to i više nemam želje da to radim. Vreme nije beskonačno i želim da svoje provedem radeći stvari koje meni lično imaju više znajača - nastavio je Vojnarovski.

Do stupanja Vojnarovskog na scenu, NBA insajderi su često znali da greše. Bilo je tačnih i netačnih informacija, ali se sve to brzo promenilo.

Kada bi neki novinar nešto objavio, to ne bi moglo da se smatra zvaničnim. Do Vojnarovskog – jer je njegova informacija bila tačna. Uvek.

- Odlazim zahvalan brojnim mentorima i kolegama, svima koji su učestvovali u mojim pričama, svim čitaocima i gledaocima. Niko nije profitirao više od mene jer su mi drugi verovali.

Trenutno nije poznato čime će se Vojnarovski u narednom periodu života baviti, ali se veruje da će sigurno ostati u košarci.

- Poslednjih sedam godina na ESPN-u su bili posebna privilegija. Zahvalan sam vodećim ljudima kompanije, posebno Džimiju Pitaru i Kristini Daglas, što su imali razumenvanje za ovu moju životnu odluku - napisao je Voj i podvukao:

- Posle toliko godina izveštavanja o drugim timovima, vreme je da se vratim u svoj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:
NBA

Komentari(0)

Loading