NAJVEĆA KUKAVICA NBA LIGE PONOVO "ISKUKALA" Jokićev rival dobio novi ugovor, do kraja karijere u Filadelfiji

13:51 | 21-09-2024

Košarka 0

Embid stavio paraf na novi ugovor.

Džoel Embid

Važi Džoel Embid za najveću kukavicu NBA lige. Svi se sećamo kako je pre dve sezone "iskukao" da dobije priznanje za najkorisnijeg igrača (MVP), da bi nešto slično i sada uspeo da uradi.

Naime, snažni centar koga su Amerikanci naturalizovali je potpisao novi ugovor sa Filadelfijom vredan 193.000.000 dolara!

Predviđeno je da trajanje novog ugovora važi do kraja 2028. godine, ali će sam Embid imati opciju da li će ostati do tada u timu, ili će pak godinu dana ranije da odbije produžetak saradnje.

Svakako, s obzirom na to da ima 30 godina i mnoštvo problema sa povredama, očekuje se da rođeni Kamerunac do kraja karijere nosi dres Filadelfije.

- Filadelfija je postala moj dom. Hoću da ostanem ovde do kraja karijere. Imamo još mnogo posla. Ovaj grad zaslužuje šampionsku titulu - rekao je snažni centar.

Embid je prošle sezone u proseku u dresu Filadelfije beležio 34,7 poena po utakmici, 11 skokova i 5,6 asistencija, ali je zbog problema sa povredama propustio veći deo sezone i upisao tek 39 nastupa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading