DA LI PEŠIĆ OSTAJE SELEKTOR SRBIJE? Kari progovorio o ponudama, na pomolu preokret?

19:02 | 21-09-2024

Košarka 0

Ugovoro sa KSS ističe za koji dan

kari

Svetislav Pešić, čiji selektorski mandat sa reprezentacijom Srbije zvanično ističe 30. septembra, nedavno je najavio svoj odlazak sa pozicije.


Međutim, pitanja o njegovoj budućnosti u srpskoj košarci i dalje su aktuelna, pa se spekuliše o mogućem nastavku saradnje sa Košarkaškim savezom Srbije u nekoj drugoj ulozi.

Na pitanje o tome da li će uslediti nastavak saradnje ili eventualna nova funkcija, Pešić je za „Sport Klub“ poslao jasnu poruku.

- Sebe trenutno ne vidim ni u jednoj funkciji, sve zavisi od ponuda, kojih do sada nije bilo. Ne samo našeg Saveza, niti bilo kog drugog - izjavio je Pešić.

Iako se spekuliše da bi mogao preuzeti ulogu direktora nacionalne selekcije, Pešić je ponovo naglasio da do sada nije bilo nikakvih konkretnih ponuda.

Pročitajte još:

Pročitajte još:


Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ponoviću, nisam dobio nikakvu ponudu ni od koga, a moj ugovor sa KSS ističe za koji dan.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Takođe, odbacio je glasine o mogućoj funkciji savetnika u novom članu ABA lige iz Dubaija, pa se na kraju u svom stilu ponovo osvrnuo na naš Svaze.


- Ako bude neke ponude, razmatraćemo, što je znao da kaže jedan od mojih omiljenih glumaca, Lane Gutović - zaključio je Pešić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading