OGLASIO SE ZORAN SAVIĆ Otkrio je koji je najveći Partizanov problem

13:45 | 22-09-2024

Košarka 0

Ostala je još jedna stvar koja mora da se reši

Zoran Savić

Košarkaški klub Partizan je ovog leta promenio gotovo čitav tim. Svi igrači iz prošle sezone, osim Balše Koprivice, su napustili klub i dovedeno je 14 novajlija koji su se uigravali na pripremama, zaključno sa turnirom u Atini.

Sportski direktor crno-belih Zoran Savić je istakao da je pred početak sezone sve rešeno osim pozicije startne četvorke, odnosno krilnog centra.

- Malo vremena imamo za pripreme. Evroliga ne dozvoljava više od pet sedmica da se pripremimo, pa mislim da smo u tom periodu napravili dosta. Jedini problem koji imamo je povreda Ajzeje Majka, pa ne znamo gde se nalazimo kada je u pitanju startna četvorka. Mislim da će da se vrati narednih dana treninzima, pa ćemo da vidimo kakva je tu situacija. Sve u svemu, zadovoljan sam dosadašnjim tokom priprema - rekao je Zoran Savić za zvanični jutjub kanal Partizana.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prokomentarisao je i utakmicu u kojoj je Partizan slavio, ali nije plenila interesantnim momentima.

- Očito je da je ovaj ambijent doprineo lošijim procentima šuta obe ekipe, teško je navći se - naveo je Savić.

Partizan će prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni odigrati protiv Borca iz Čačka u prvom kolu ABA lige, a taj meč je na programu u sredu od 19 časova u Beogradskoj areni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading