OGLASIO SE OSTOJA MIJAILOVIĆ Prvi čovek Partizana otkrio: Budžet je malo veći od prošlogodišnjeg

09:25 | 25-09-2024

Košarka 0

Crno-beli u sezonu ulaze sa najvišim ambicijama

Ostoja

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je za klupsku televiziju redovne sednice Skupštine i Upravnog odbora tog kluba.

Prilikom zasedanja najvišeg organa Kluba, usvojeni su izveštaji o radu i ukazano je poverenje Upravi Kluba za realizaciju predloženih planova za unapređenje rada kompletne organizacije, ostvarivanje sportskih i poslovnih rezultata u sezoni 2023-24. Između ostalog.

- Skupština je bila redovna, godišnja… Usvojili smo izveštaj o radu, pričali smo o stanju u klubu, kako smo bili zadovoljni i nezadovoljni prošlom sezonom… Govorilo se o ciljevima za narednu. Jako je važno da smo usvojili budžet za sledeću sezonu, koji je nešto malo veći od prošlogodišnjeg… otprilike tu negde - rekao je Mijailović i dodao:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Nama je jako važno da prihodi kluba nastavljaju da rastu. Radimo na izgradnji našeg sistema, jačamo mendžment, strukturu, rastu nam prihodi od karata, privatnih sponzora… Država je ispoštovala sponozorstva kao i prethodnih godina. Finansijski smo stabilan klub u ovom trenutku.

Najavio je konferenciju za medije na kojoj će govoriti o velikim i važnim stvarima za klub, ali ćemo na nju morati još malo da sačekamo.

- Konferenciju za medije sam odložio za nekih mesec, dva dana… dok se ne dese neke važne stvari u klubu, o kojima u ovom trenutku ne bih više govorio. Ono što je moja želja jeste da klub bude potpuno finansijski stabilan. Podneti su izveštaji. Isplaćena su dugovanja nasleđena van poreskog duga, a tiče se bivših igrača, trenera… Iznos od oko sedam miliona evra je potpuno saniran - nastavio je Mijailović.

Govorio je i o ambicijama kluba u novoj sezoni.

- Imamo visoke ambicije za sledeću sezonu, ali o tome ću više govoriti na konferenciji za medije. Mislim da smo napravili dobar tim, stručni štab radi svoj posao kvalitetno. Trener je produžio ugovor na dve godine, sportski direktor na godinu dana, tako da nastavljamo da radimo - zaključio je Mijailović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading