ŠOKANTNA PROGNOZA ŠEKILA O'NILA: SAD neće osvojiti zlato u Los Anđelesu, mogla bi Srbija ili Hrvatska

13:25 | 26-09-2024

Košarka 0

Legendarni košarkaš dao mišljenje na važnu temu.

šakil onil

Jeste da su se nedavno završile Olimpijske igre u Parizu, ali vrlo brzo će protrčati te četiri godine do manifestacije u Los Anđelesu.

Amerikanci će biti na svom terenu. Posebno košarkaši koji će braniti olimpijsko zlato, mada prema rečima legendarnog Šekila O'Nila, isto neće i odbraniti!

- Gledao sam utakmice Svetskog prvenstva u Manili i nisam iznenađen što je Nemačka savladala SAD. Kada sam ja igrao mi smo bili daleko ispred Evrope, ali to se promenilo i stigli ste nas. Siguran sam da reprezentacija SAD neće osvojiti zlato na Olimpijskim igrama 2028. u Los Anđelesu.

Dodatno je O'Nil šokirao prognozom ko bi to mogao da uradi. I dok je izbor Srbije i Nemačke nekako logičan, onaj Hrvatske je na jako dugačkom štapu.

- Lebron Džejms više neće igrati, verovatno neće ni Kevin Durent ni Stef Kari. Ne vidim da ovi koji dolaze mogu da nastave njihovu dominaciju. Evropske ekipe su jako dobre. Srbija, Hrvatska i Nemačka, svi oni mogu da osvoje zlato na Olimpijskim igrama 2028. godine - podvukao je legendarni centar.

Šta vi kažete?

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading