ZBOG NJEGA SAM DOŠAO U DENVER Hrvat nahvalio Nikolu Jokića

07:00 | 27-09-2024

Košarka 0

Nagetsi će pokušati da se domognu nove titule

app

Košarkaši Denvera predstavili su tim za predstojeću sezonu. Pored Rasela Vestbruka, koji je najveće pojačanje, dres tima iz Kolorada nosiće i Dario Šarić.

Hrvat je istakao kako je, između ostalog, Jokić najzaslužniji što je došao u Denver.

- Denver je jedan od najboljih timova u proteklih nekoliko godina, osvojili su titulu, imaju prvu petorku koju je teško čuvati. Igraju sjajnu košarku, lopta se kreće, imaju veliku košarkašku inteligenciju, donose dobre odluke, ne samo jedan igrač, već svi. U Golden Stejtu sam igrao sličnu košarku, koju volim i u kojoj uživam. To me je približilo ovoj odluci, kao i igranje sa Jokićem - rekao je Šarić.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

O našem asu ima samo reči hvale.

- Neverovatan je, trostruki MVP, biti deo njegovog tima, videti kako utiče na igru, kako gleda na igru, donosi odluku, zahvalan sam zbog toga i veliko mi je zadovoljstvo.

Ističe da se dugo poznaju i da mu je izuzetno drago zbog svega što je srpski centar postigao.

- Igrali smo jedan protiv drugog i kao mlađi nekoliko puta, videti kako postaje MVP putem koji su prošli svi igrači iz tog područja je neverovatno. Srećan sam zbog njega. Uvek je lepo pričao o Denveru, navijačima, situaciji ovde, kakvu podršku je osećao još otkako je bio ruki, pa sve do MVP dana. Pričamo često, provodili smo vreme zajedno kada samo dolazio ovde sa timovima. Bilo je to sjajno iskustvo i Jokić je veliki prijatelj - poručio je Šarić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading