MARJANOVIĆEVA LAVINA EMOCIJA ZBOG ZVEZDE: Neću znati za sebe kada uđem u halu

17:50 | 27-09-2024

Košarka 0

Novi centar Fenerbahčea se raduje dolasku u Beograd.

Boban Marjanović u akciji

Vratio se posle devet godina Boban Marjanović na evropske parkete u dresu Fenerbahčea. I sigurno je da će gostovati Crvenu zvezdu što će u njemu izazvati lavinu emocija.

Priznaje to i sam srpski centar u razgovoru za Sport klub.

- Jedva čekam da igram protiv Zvezde. Čeka me mnogo emocija, to ne može niko da sakrije. I sada kada pričam o tome sam nervozan, a kako će biti tek kada se to desi… Mislim da neću znati za sebe nekoliko minuta kada budem ušao u halu, kada se budem zagrevao, još ću videti sve poznate ljude, one sa kojima sam igrao, radio, naravno, i prijatelje, drugove, to mi daje još veću energiju.

Objasnio je Marjanović i zašto je odlučio da se vrati iz NBA u Evroligu.

- Odlučio sam da se vratim u Evroligu jer mislim da je to trenutno najbolji potez za mene. Jedva čekam da igram utakmice, kao ranije, naravno, sada u drugom timu. Košarka je košarka, mi smo profesionalci, bavimo se onime što najviše volimo, tako da jedva čekam da izađem na teren i pokažem ono što znam. Bilo je lepo provesti tih devet godina u NBA ligi, sada sam trenutno ovde, a ko zna, možda ćemo ostati još koju godinu - istakao je iskusni košarkaš.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading