OBRADOVIĆA PITALI KOGA VIDI U PLEJ-OFU EVROLIGE Njegov odgovor će oduševiti navijače Zvezde i Partizana

12:43 | 28-09-2024

Košarka 0

Veruje u naše predstavnike

Saša Obradović

Nova sezona Evrolige počinje trećeg oktobra. Srpski predstavnici su ovog leta sklopili odlične timove i imaju velike ambicije u elitnom takmičenju.

Saša Obradović, bivši trener Zvezde, a sada Monaka, veruje da naši timovi imaju potencijal ne samo za plej-of, već i za fajnal-for.

- Najbolje su atmosfere u Beogradu, bilo da je u pitanju moja Crvena zvezda ili Partizan. Biće sigurno vrlo zahtevno igrati tamo, ne mislim da je tako samo protiv te dve ekipe, na svakom terenu će biti teško, ali specijalna atmosfera je kod nas. Radujem se što ću biti deo toga, a očekujem da u takvoj atmosferi izađemo kao pobednici. I Zvezdu i Partizan smatram, u odnosu na rostere, veoma kredibilnim timovima da budu deo plej-ofa, a možda čak i više - rekao je Obradović u izjavi za "Sportklub".

Pored priče o svom timu Monaku, on je istakao i ko su najveći favoriti za osvajanje Evrolige.

- Ljudi bi rekli oni koji su uložili najviše, zna se da su pojedini timovi podigli budžete do neverovatnih granica, što i nije jedino merilo. Ali, to su Olimpijakos, Panatinaikos, Real, Fener, Barselona, Armani, tu smatram i nas, možemo da imamo ulogu favorita – između tih ekipa bi trebalo da se traže putnici na fajnal-for. Ne potcenjujem nikoga, mislim i da Partizan i Zvezda imaju šanse da napadnu fajnal-for s obzirom na posao koji su uradili tokom leta - prokomentarisao je Saša Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading