ŠTA ĆE NA OVO REĆI NAVIJAČI PARTIZANA? Aleksa Avramović jednom izjavom šokirao "grobare"

21:22 | 02-10-2024

Košarka 0

Srpski košarkaš se oglasio pred početak Evrolige

aleka

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović dao je svoju prognozu o tome ko će se plasirati na F4 Evrolige.

Avramović trenutno nastupa za CSKA, koji zbog zabrane ruskim klubovima ni ove sezone neće biti deo elitnog takmičenja.

Bivši košarkaš Partizana je istakao da Real, Panatinaikos, Fenerbahče i Olimpijakos imaju najveće šanse da se nađu na završnom turniru i time je rastužio "grobare".

- Navijaću za Partizan i gledaću mečeve Crvene zvezde, u tom timu je mnogo mojih prijatelja. Za šanse je još rano da se priča, sastav se mnogo promenio, tako da ce biti veoma zanimljivo. Ali favoriti u ovoj sezoni su bez sumnje četiri tima – Real Madrid, Panatinaikos, Olimpijakos i Fenerbahče. Bar tri ekipe odatle će biti na Fajnal-foru - rekao je Avramović za ruski "Okko".

Govorio je srpski košarkaš i o Željku Obradopviću, sa kojim je prethodne tri sezone sarađivao u Partizanu.

- To su njegova dostignuća, naravno svi trofeji koje je osvojio, a njegova predanost košarci je impresivna. Pomogao mi je da postanem bolji na terenu – bilo je mnogo različitih finesa i situacija sa kojima smo se susretali svakog dana. To nije nešto konkretno, već pre pomoć u svakoj pojedinačnoj situaciji na parketu. Kako se prilagoditi u ovoj ili onojoj situaciji tokom meča. On to odlično razume. Uveren sam da sam nakon tri godine rada s njim porastao kao igrač i postao bolji - istakao je Avramović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading