ODUŠEVIO "GROBARE" Moneke nahvalio Partizan pred večerašnji spektakl u Evroligi

18:20 | 03-10-2024

Košarka 0

Partizan ima tri vrhunska plejmejkera - Karlika Džonsa, Duan Vašingtona i Ife Lundberga, smatra košarkaš Baskonije

moneke

Košarkaši Partizana svoj put u novoj sezoni Evrolige započinju večeras na gostovanju Baskoniji. Španski velikan značajno je promenio sastav, kao uostalom i crno-beli, zbog čega se malo ko usuđuje da predviđa rezultat. Ipak, za razliku od beogradskog kluba - Baskonija, je uspela u svom sastavu da sačuva jednog od najboljih igrača Evrope u ovom momentu - Čimu Monekea. 

OVO SU SVI ČEKALI DA VIDE Čima Moneke birao ko su bolji navijači - "delije" ili "grobari", evo šta je rekao (VIDEO)

Snažni krilni centar posebno je drag navijačima Crvene zvezde i Partizana zbog hvalospeva o Srbiji i navijačima u "Beogradskoj areni", ali nakon izjave koju je dao u potkastu "Triple Thread" male su šanse da će ga "delije" dočekati raširenih ruku kao prethodne godine. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Mnogi ljudi ne znaju, ali Duan Vašington i Ife Lundberg. Ife ima neverovatno samopouzdanje. Jedna priča o Ifeu. Igrao je za Manresu, pre pet, šest godina. Momci u tom timu su mi rekli, svim je pričao da će biti u Evroligi, da će biti u NBA. On želi da bude najbolji. Nekoliko puta je u bolonji spasavao ceo tim. A Dvejn Vašington... Čoveče. Bila je predsezonska utakmica u Sakramentu, video sam ga, a nisam znao ko je i tada i rekao: "Ovaj momak je elita. Sa pravim trenerom i samopouzdanjem, ovaj momak može da bude "gejmčejndžer"." Tajrik Džons i Brendon Dejvis će imati neverovatnu godinu. Čini mi se da mi se svi oni više sviđaju malo više od Zvezde - rekao je Čima Moneke.  

Ipak, košarkaš Baskonije pohvalio je i posao koji je uradila Crvena zvezda tokom leta. Posebno mu se, očekivano, dopada dovođenje njegovog bivšeg saigrača - Kodi Miler-Mekinatejra. 

- Takođe, sviđa mi se šta je Zvezda uradila. Kodi će imati veliku godinu, Ajzea Kenan, takođe, jako je jeftin na fantaziju. Čini mi se da će biti dobra godina za Srbiju. Ali, ulazak u plej-of, ne znam. Osećam da su u plej-in rangu, ali videćemo. ko bude zdraviji ide dalje - zaključio je Moneke.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading