ALO TIKET DANA Derbi kola igraju Fener i Olimpijakos, uzbuđenja i u Bundesligi

12:32 | 04-10-2024

Košarka 0

Brojna uzbuđenja na sportskim terenima širom Evrope i sveta

Evroliga

Fudbalske lige širom Evrope i sveta već su uveliko počele, a sinoć je startovalo i najelitnije košarkaško klupsko takmičenje - Evroliga. 

Kao i svake sezone, tako i ove, navijači večitih rivala se nadaju da će se njihovi klubovi naći u plej-ofu ovog prestižnog takmičenja, a mi vam i ovoga puta predstavljamo kakav tiket da sastavite uz najbolje kvote u Soccerbet kladionici. 

FENERBAHČE - OLIMPIJAKOS (19.30) 

Turski tim nikad bolje nije izgledao predvođen Šarunasom Jasikevičijusom. Čini se da ove sezone mogu do samog kraja, a na drugoj strani ni Olimpijakos nije u ništa manje boljoj formi. Grčki tim svake godine važi za jedan od favorita takmičenja. Ipak, s obzirom da je otvaranje sezone i da je Fener domaćin, blaga prednost je na njihovoj strani. 

Predlog: 1 Kvota: 1.68

VIRTUS BOLONJA - ANADOLU EFES (21.00) 

Još jedan zanimljiv duel u prvom kolu Evrolige. Italijani dočekuju uvek neugodni Efes. Teško je proceniti favorita u ovom meču, a kvota je izuzetno mala na oba tima, tako da će biti neizvesno u svakom slučaju. 

Predlog: 2 Kvota: 1.87

AUGZBURG - MENHENGLADBAH (20.30) 

Ovo kolo otvoriće duel između Augzburga koji je u slaboj formi i Menhengladbaha koji takođe nije pokazao mnogo toga u uvodnih 5 kola. Domaći sastav je do sada ostvario jedan trijumf, jedan remi i tri poraza – od kojih su tri zabeležena u poslednja četiri meča, pa se trenutno nalaze na 15. mestu na tabeli sa četiri osvojena boda.

Predlog: 3+ Kvota: 1.52 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading