SFEROPULOS PRED SPLIT Moramo da budemo skoncentrisani i da odigramo na najvišem nivou

13:52 | 05-10-2024

Košarka 0

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da "crveno-beli" moraju da budu skoncentrisani da bi meč sa Splitom odigrali na najvišem nivou

Janis Sferopulos

Košarkaši Crvene zvezde će u nedelju gostovati ekipi Splita u trećem kolu regionalne ABA lige.

Crveno-beli će tokom dana imati trening oporavka u Parizu, a potom će večeras doputovati u Split. Sferopulos će na meču sa Splitom moći da računa na plejmejkera Miloša Teodosića, koji je odradio jedan od dva meča suspenzije u Evroligi.

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja igra dobro, i želi da to da materijalizuje i dobrim rezultatima i pobedama. Kao što uvek kažem, osnovno je da se pridržavamo plana i dogovora za ovaj meč. Gostujuća je utakmica, koja nikada nije laka, moramo da budemo skoncentrisani i da odigramo na najvišem nivou - rekao je Sferopulos, prenosi zvanični sajt kluba. 

ŠTA JE ODIGRALO NAJVAŽNIJU ULOGU? Janis Sferopulos se oglasio nakon pobede i otkrio ključ velikog preokreta

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić izjavio je da mečevi sa Splitom nikada nisu bili laki za "crveno-bele".

- Početak je sezone, tražimo se još uvek kao tim i našu hemiju, ali naravno da je sve mnogo lakše i za samopouzdanje kada dobiješ utakmicu i to tako važnu, a brzo ulaziš u narednu. Znamo tim Splita, ima tu jako dobrih iskusnih igrača i moraćemo da odigramo dobro i čvrsto u Splitu - rekao je Dobrić. 

Sferopulos na utakmici protiv Splita neće moći da računa na kapitena Branka Lazića, koji je zbog povrede zadnje lože ostao u Beogradu.

Utakmica između Splita i Crvene zvezde biće odigrana sutra od 17 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading