MEGA SRUŠILA DUBAI POSLE NEVIĐENE DRAME Nikola Jokić uživao u velikom trijumfu i sjajnoj partiji bivšeg kluba

19:40 | 05-10-2024

Košarka 0

Košarkaši Mege su slavili protiv Dubaija u meču trećeg kola ABA lige sa 80:77 na veoma teškom gostovanju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i tako su napravili i veliko iznenađenje, pošto je domaća ekipa već slavila protiv Zvezde i Cedevita Olimpije

KK Dubai

Mega je na ovom meču imala i posebnu vrstu podrške, jer su se u Dubaiju trenutno našli i košarkaši Denver Nagetsa, pa su tako "Ružičaste" bodrili i Nikola Jokić i Vlatko Čančar koji su već igrali za ovja klub, a tu je bio i Dario Šarić. 

Samim tim, imali su motiv više da se pokažu, a to su uradili i na veoma dobar način, pogotovo jer su gubili tokom većeg dela utakmice. Ipak je na kraju Mega uspela da okrene, ali i da penalima u samom finišu dođe do pobede.

KAKAV DUBAI - STRAŠAN DUBAI Ljubljana videla stvaranje nove sile

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Bila je i tanka linija od tragičara do junaka, pošto je Kosta Kondić prvo propustio priliku da ubaci loptu iz auta u igru, a onda je i napravio faul nad Danilom Anđušićem, čime je došlo do izjednačenja. Ipak, Kondić je potom fauliran na šutu za tri poena i pogodio je sva tri za slavlje.

Najefikasniji na meču bio je Filip Jović sa 16 poena, dok su po 15 dodali Kondić i Kajil u Megi. Dvocifreni su bili i Petrović (13), te Marković (11). Kod Dubaija je najbolji bio Ajzea Tejlor sa 14 poena, Klemen Prepelič je dodao 13, a Avudu Abas 12. Dvocifren je bio i Danilo Anđušić sa 10 datih koševa.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading