ŠKAKLJIVO PITANJE Pabla Lasa pitali ko je bolji - Partizan ili Zvezda? Evo šta je rekao trener Baskonije

22:40 | 09-10-2024

Košarka 0

Košarkaši Zvezde pobedili su Baskoniju u drugom kolu Evrolige (78:71), tako da sada imaju skor od dve pobede i dva poraza

Pablo Laso

Sa druge strane, Baskoniji je ovo bio prvi poraz u sezoni u Evroligi, a njihov trener Pablo Laso analizirao je glavne razloge poraza.

- Prvo čestitke Zvezdi na pobedi, počeli su meč dobro, šutirali 5/6 za tri poena. Neki od tih šuteva su bili pod pritiskom, ali na toj prvoj utakmici se pojavio Nedović, sada su došli do prednosti rano... Dobra stvar za moj tim je što smo bili u egalu do kraja, mogli smo da priđemo na poen na par minuta do kraja. Ali potrebno nam je malo više da budemo konstantni, ne smemo da uradimo jednu dobru stvar, pa jednu loš. To je normalno za početak sezone, ali to ćemo morati da popravimo, ako želimo da pobeđujemo u Evroligi.

NEMA PREDAJE Navijači Zvezde razvili ogromnu zastavu pred meč sa Baskonijom, pa zapevali čuvenu pesmu (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Otkrio je da je Zvezda talentovana i iskusna na svim pozicijama.

- Crvena zvezda ima vrlo važnu stvar, a to je što imaju iskustva i igrače koji mogu da odluče meč, a to su Kalinić, Nedović, Teodosić koji nije igrao, zasigurno. Oni kontrolišu te situacije i zbog toga su opasni. Ako hoćete da ih pobedite, ne smete da čekate, jer će imati igrače koji mogu da reše sve. Imaju dobar roster i zato sam rekao svom timu da moramo da igramo do kraja. Znao sam da ne smemo da čekamo zadnji momenat. Pobediće svaki tim, jer imaju kvalitet. 

Na pitanje ko je teži protivnik za Baskoniju, Zvezda ili Partizan, kaže? 

- Razumem pitanje, jer smo u Beogradu. To su različiti timovi. Partizan je novi tim, mnogo novih igrača, mnogo fizikalnosti na svakoj poziciji, a Zvezda je vrlo talentovana, ali ima i mnogo iskustva. Mnogo je balansirano i biće mnogo loše za mene da kažem da li je Zvezda ili Partizan bolji. Pobedili smo Partizan, izgubili od Zvezde, ali to ne znači mnogo. Nadam se da ćemo moći da pariramo ovim timovima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading