IZRAELCI POSUSTALI NA KRAJU Monako uz pomoć Džejmsa i Okoboa preokrenuli i srušili Makabi

23:55 | 09-10-2024

Košarka 0

Košarkaši Monaka ponovo su mogli da se oslone na svog najboljeg igrača, koji ih je poveo do druge pobede u sezoni u Evroligi protiv tima Makabija iz Tel Aviva na domaćem terenu - 85:79

KK Monako

Postigao je Džejms neke od najvažnijih poena za Kneževe na samom kraju meča, a susret je završio sa 17 poena, jednim skokom i šest asistencija.

Isti broj poena postigao je i njegov saigrač Eli Okobo, koji je uz to sakupio dve lopte i tri podelio saigračima, dok je na drugoj strani blistao nekadašnji igrač Zvezde, Džordan Lojd, u možda svojoj poslednjoj utakmici za Ponos Izraela zbog toga što je tražio raskid ugovora. Dao je 16 poena uz četiri skoka. 

ŠKAKLJIVO PITANJE Pabla Lasa pitali ko je bolji - Partizan ili Zvezda? Evo šta je rekao trener Baskonije

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nije ovaj meč bio lak za Monako, pošto su Kneževi na poluvremenu gubili uprkos dobroj igri u napadu (41:46), ali su stvari obrnuli tokom treće deonice, koju su rešili sa +10 (24:14).

Na kraju, Monako je zadržao mirnoću završnici, konstantno imao četiri do pet poena viška i tako stigao do druge pobede, a Makabiju naneo prvi poraz.

Uz Lojda, u ekipi Makabija istakao se još Džejlen Hauard sa 13 poena i sedam skokova, dok je Džasijel Rivero postigao isto toliko uz tri uhvaćene lopte manje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading