DA, ISTINA JE! Hezonja prvi put iskreno progovorio o Partizanu

08:33 | 11-10-2024

Košarka 0

Mario Hezonja je ostao u Realu iz Madrida, ali...

alo

- Da sada ne nazivam sve to nekim imenima, da ne ispadnem ja indijanac, ali katastrofa je kako se ljudi ponašaju po tim društvenim mrežama iza profila. Bore se za neke informacije, na kraju krajeva... Da li je stvarno bitno ko će pustiti prvi da je neko potpisao negde... Izgleda je to tako ide danas u sportu. Što se toga tiče... Užas - rekao je Hezonja za "Mozzarsport".

Nastavlja dalje u istom tonu...

- Bio sam kod sebe kući, na planini bez dodira sa realnošću i bez telefona. Onda odjednom telefon je eksplodirao. Planiram posle karijere da se potpuno odvojim od svega toga.

Potvrdio je da ga je Partizan hteo.

- Istina je! Dosta je tu bilo ekipa koje su pokazale interesovanje i koje su zvale. Moram svima da se zahvalim jer pokazuju da me žele. Respektuju kakav sam igrač i kakav igrač želim da postanem. Morao sam i ja da se malo sklonim sa strane da vidim ko me sve zove, da jednostavno procenim šta i kako. Moraš biti otvorene glave i zdravog razuma za sve. Razmislio sam bio dobro... Istina je da me je hteo Partizan. Razgovarao sam sa Željkom, isto tako sa gospodinom Zoranom. Hvala im na tome, izvanredni su - rekao je Hezonja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading