MOĆNE REČI KOJE ĆE RASPAMETITI "GROBARE" Vašington bodrio crno-bele u Madridu, pa poručio ovo Ostoji Mijailoviću

13:58 | 11-10-2024

Košarka 0

Košarkaši Partizana nisu uspeli da dođu do velikog iznenađenja u "ViZink Centru" i uprkos egal meču do poslednje deonice izgubili su od madridskog Reala 93:86

Partizan

Crno-beli sada imaju dva poraza na startu Evrolige, prvo od Baskonije, a potom od Madrida. Obe utakmice su bile u gostima, a sada crno-bele očekuje prvi meč u Beogradskoj areni, sledećeg utorka od 20.45 protiv Bajern Minhena. 

Saga oko Duana Vašingtona je završena uspešno po klub, nakon što su ga Njujork Niksi trejdovali u Šarlot Hornetse i posle dva meča predsezone u NBA ligi, on je otpušten i sada nesmetano može da se vrati u Beograd. 

OBRADOVIĆ SE IZNERVIRAO POSLE PORAZA OD REALA Novinar ga pitao za Kampaca, on brutalno odgovorio

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Partizan je za njega izboksovao i prvobitno obeštećenje, a koliko je ceo posao bio uspešan pokazuje i snimak objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu crno-belih na kom se vidi i čuje razgovor Ostoje Mijailovića i Duana. 

- Vratio sam se za Top 8, to sam rekao momcima, to treba da uradimo sada. Vidimo se uskoro - rekao je Vašington predsedniku KK Partizan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pbg.tv 📺⚫⚪ (@pbg.tv)

Crno-beli će uskoro beka imati na raspolaganju, a povratak se dogodio u bitnom momentu, pred prvu duplu nedelju u Evroligi.

Vašington je tokom karijere nastupao za Indijanu Pejsers i Finiks Sans u NBA ligi, kao i dva razvojna tima. Rođen je u Frankfurtu i ima nemački pasoš. Njegov otac koji nosi isto ime i prezime je igrao za Skajlajnerse, klub iz tog grada.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading