CRVENO-BELI NEMAJU PRAVA NA KIKS: Izuzetno važna utakmica za nas

18:11 | 11-10-2024

Košarka 0

Trener Crvene zvezde najavio duel sa Igokeom.

Janis Sferopulos

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je pred meč protiv Igokee da je utakmica 4. kola ABA lige izuzetno važna za "crveno-bele" i to protiv tima koji igra dobro na startu sezone.

Zvezda u meč koji počinje u subotu od 18 i 30 u Areni, ulazi sa skorom 1-2, dok Igokea ima 2-1. Branilac titule u ABA ligi u meč ulazi posle pobede nad Baskonijom, drugom uzastopnom na startu Evrolige.

- Izuzetno važna utakmica za nas, i to protiv tima koji zaista igra dobro. Uz sve to, ukoliko im to dopustite, i ne pristupite i ne odigrate utakmicu na pravi način, u stanju su da vam nanesu ozbiljnu štetu i ugroze vas. Očekujem od mojih igrača da svi do jednog budu psihički potpuno spremni za ovu utakmicu - rekao je Sferopulos, a prenosi klupski sajt.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kapiten Zvezde Branko Lazić je istakao važnost meča.

- Važna utakmica za nas, sa Igokeom nikad nisu bile lake utakmice u ABA ligi, ova koja sledi ima i dodatnu važnost jer želimo da igramo bolje u regionalnom šampionatu. Igokea je tim koji igra dobro na startu sezone, doduše vezali su dva poraza u dva takmičenja, međutim, poznajemo i ekipu i trenera. Sve to garantuje da nas čeka težak meč, kako zbog kvaliteta protivnika, tako i zbog važnosti meča jer želimo pobedu. Da bi do nje došli pristup mora da bude apsolutno isti kao na utakmici sa Baskonijom. Pozivam naše navijače da dođu u subotu uveče u Arenu i pruže nam podršku - istakao je Lazić za sajt Zvezde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading