BURNO U MORNARU Mihailo Pavićević iznenanadio izjavom nakon poraza: Nije bilo smeštaja u Beogradu

20:26 | 13-10-2024

Košarka 0

Da mnogo toga ne štima u Baru nagovestila je i izjava trenera Mornara, Mihaila Pavićevića na konferenciji za medije posle meča.

KK Mornar

 

Košarkaši Mege ubedljivo su savladali Mornar u utakmici 4. kola ABA lige rezultatom 84:59.

Mega je tako zadržala maksimalan skor dok je Mornar iz Bara jedini je tim bez pobede i nalazi se u izuzetno teškoj poziciji na početku nove sezone.

Da mnogo toga ne štima u Baru nagovestila je i izjava trenera Mornara, Mihaila Pavićevića na konferenciji za medije posle meča. Kako sam navodi, poslednja tri dana nije bio sa timom iz privatnih razloga, a ekipa nije mogla da dođe ranije iz razloga nedostatka smeštajnih kapaciteta u Beogradu.

- Odmah da kažem, da ne bih dužio i mnogo pričao, ova utakmica ide na moj konto kao trenera, jer nažalost nisam bio sa ekipom poslednja tri dana iz privatnih razloga. Van puta koji smo imali, gde je trebalo da dođemo u Beograd ranije iz objektivnih razloga, smeštajni kapaciteti nisu to dozvoljavali. Jednostavno, sve ide na moj konto, nemam šta da zamerim svojim igračima, videlo se da su umorni, da nisu spremni za utakmicu i to je to - rekao je Pavićević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading