"MORAĆE DA VODI RAČUNA O SVOM PONAŠANJU" Ostoja Mijailović pomenuo Čovića, pa poručio: Nova uprava Zvezde donosi mir i normalizaciju odnosa

22:10 | 13-10-2024

Košarka 0

Apostrofirao je novog predsednika KSS Nebojšu Čovića, do skoro čelnog čoveka Zvezde.

ata

 

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović govorio je za RTCG emisiju "Sportsko popodne" o mnogim temama.

Jedna od njih i „rat“ saopštenjima, jedno vreme neizbežan u odnosu Partizana i Crvene zvezde.

- Partizan ima armiju navijača i imamo taj ekstremni deo navijača koji retko koji klub u Evropi ima, možda Panatinaikos, delimično Crvena zvezda i još nekoliko klubova. Voditi ovako veliki klub tera vas da morate voditi računa o odnosima i saopštenjima, o verbalnim sukobima koje ponekad imamo među sobom, koji su borba za ostvarenje prednosti u nekom takmičenju, jer to može dovesti do scena koje niko ne želi.

Apostrofirao je novog predsednika KSS Nebojšu Čovića, do skoro čelnog čoveka Zvezde.

- Ono što je bilo između, sada bivšeg predsednika Crvene zvezde i mene, nastavak je istog ponašanja koje je postojalo kada su Duško Vujošević ili Predrag Danilović bili u Partizanu. To je metod rada onog koji je nekada bio s druge strane, a sada nije tu, sada je na mestu predsednika saveza. Moraće da vodi računa o svom ponašanju prema svim klubovima, jer je normalno da, kao predsednik saveza, budete u prijateljskim odnosima sa svim klubovima. Nova uprava Crvene zvezde sigurno će doneti mir i normalizovati odnose.

Dotakao se i dvostrukog dolaska Dvejna Vašingtona...

- Partizan je samo u ovih deset dana dosta zaradio, Vašington se vratio da nam pomogne u borbi za TOP 8 Evrolige. Znali smo da neće lako krenuti sezona nakon promene cele ekipe, ima dosta individualnog kvaliteta u ekipi. Naredni period od tri utakmice u Evroligi je period prilagođavanja. Prošle sezone tim je prekasno sklopljen zbog situacije sa Mirotićem. Ove sezone nismo planirali da kompletno promenimo tim, ali tržište nam se kompletno otvorilo i sve se poklopilo da dovedemo odlična pojačanja. Naš budžet je na srednjem nivou u Evroligi. Verujem u ovaj tim. Postoji energija, induvidualni kvalitet, znanje ekipe i stručnog štaba. Ovaj tim kada bude sklopljen do kraja, biće pobednički tim koji će igrati cele sezone i svi puno očekujemo i dugujemo našim navijačima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading