PRED FENER Sferopulos otkrio šta se dešava sa Nedovićem

11:54 | 14-10-2024

Košarka 0

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos govorio je iskreno pred meč crveno-belih sa Fenerom u Evroligi

Janis Sferopulos

- Igramo protiv Fenerbahčea u Istanbulu. Imaju pun "roster", ali imaju mnogo dobrih igrača i iskustva iz Evrolige. Znamo šta treba da radimo. Moramo biti koncentrisani na naš plan. Imaju publiku koja je glasna, i moramo da se držimo plana i budemo fokusirani da radimo ono što treba.

Potom, Sferopulos je upitan i za povredu Nemanje Nedovića.

- Nedović će pokušati da trenira danas. Ne znamo kako će se osećati. Odlučićemo sutra pre utakmice da li je spreman 100% ili nije. On je malo povređen, ali ne želimo da rizikujemo.Videćemo kako je u poslednjem trenutku.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Posle dve utakmice suspenzije, u tim se vraća Miloš Teodosić.

- Miloš je uvek važan za tim jer ima kvalitet i može da donese ekstra stvari timu. Biće u rotaciji i želimo da pomogne ostalima svojim iskustvom i da bude još bolji.

Potom, Sferopulos je upitan da prokomentariše činjenicu da je Zvezda prošle sezone upisala pobede protiv tima šarunasa Jasikevičijusa.

- Prošla sezona je prošla sezona. Ovo je nova sezona, drugačije okolnosti. Sve utakmice su drugačije. Ne verujem u tradiciju i prošlost, samo u sadašnjost i moramo da ostanemo fokusirani. Može se sve desiti. Želimo da budemo uspešni i moramo da se držimo našeg plana u najvećem procentu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading