VAŽNO Željko Obradović ima poruku za navijače

12:09 | 15-10-2024

Košarka 0

Trener Partizana Željko Obradović govorio je o utakmici crno-belih protiv Bajerna (20.45)

KK Partizan

- Treba da vodimo računa da odigramo normalnu utakmicu a ne da krenemo euforično. Pozivam navijače Partizana na fer i sportsko navijanje. Kad god smo gostovali u Minhenu, bili smo lepo dočekani, veliko gostoprimstvo smo doživeli od Bajerna i nema razloga da tako ne bude opet. Pozivam navijače Partizana da nas bodre i da poštuju svakog pojedinca i svakog člana Bajerna - jasan je Obradović.


Dotakao se potom učinaka Maria Nakića. 

- Mario je pokazao da mi na njega računamo i tek ćemo računati. Veoma je ozbiljan, celo leto je radio on i Arijan Lakić. Zaslužuju sve pohvale i naravno da ću računati na njih, oni su deo ovog tima. Neko ko svakako zaslužuje da igra i ponašanjem i odnosom prema radu, a pogotovo što oni nisu izlazili iz sale celog leta - dodao je.

Otkrio je i na čemu insistira kada je on u pitanju.

- Svestan je kvaliteta u odbrani. Ono što ja insistiram je da bude još agresivniji u napadu. Da veruje sebi i da ima u tom smislu pravo na otvoren šut i da to koristi. Protiv Cibone je odigrao meč bez greške i odbrambeno i napadački. Počeo je u Madridu i odigrao je korektno u Podgorici. Suština je da nikad ne bude zadovoljan nego da bude sve bolji i bolji - zaključio je Obradović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

mozzart
Košarka

NBA liga i Mozzart – moguće je!

11:47

15 oktobar, 2024

Košarka

Najbolji košarkaši na svetu 23. oktobra kreću u novu sezonu, ali ovoga puta NBA karavan bogatiji je za partnera iz Srbije – kompanija Mozzart postala je zvanični beting partner NBA lige za Srbiju i time postala deo najpoznatije košarkaške porodice na svetu.

Komentari(0)

Loading