KAKVA BOMBA Fenerbahče dobija brutalno pojačanje pred meč sa Zvezdom

12:27 | 15-10-2024

Košarka 0

Zameniće povređenog Skotija Vilbekina

Šarunas Jasikevičijus

Fenerbahče je doživeo ogroman hendikep u prvom kolu Evrolige protiv Olimpijakosa, kada se povredio jedan od najboljih igrača tima SKoti Vilbekin. Amerikanac je doživeo tešku povredu kolena i odsustvovaće sa terena verovatno do kraja sezone.

To je ogroman problem za Fener, koji je morao da izađe na tržište i pronađe zamenu za Vilbekina. Pričalo se da je Sajben Li blizu prelaska u Istanbul, ali je on na kraju završio Makabiju, pa se Fener orkenuo drugim opcijama.

Najnovije informacije koje donosi Donatas Urbonas su da je Fenerbahče blizu dogovora sa Skajlarom Mejsom, bivšim NBA igračem, koji je u završnim pregovorima da preuzme Vilbekinovu ulogu u ekipi.

Prethodne sezone je na ukupno 38 utakmica beležio 4.1 poen, 1.1 skok u 2.2 asistencije za malo više od 11 minuta po meču.

Sve ovo se dešava pred meč Fenera i Crvene zvezde u trećem kolu Evrolige, koji je na programu večeras od 19:45.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:
mozzart
Košarka

NBA liga i Mozzart – moguće je!

11:47

15 oktobar, 2024

Košarka

Najbolji košarkaši na svetu 23. oktobra kreću u novu sezonu, ali ovoga puta NBA karavan bogatiji je za partnera iz Srbije – kompanija Mozzart postala je zvanični beting partner NBA lige za Srbiju i time postala deo najpoznatije košarkaške porodice na svetu.

Komentari(0)

Loading