TEŠKO ĆE OVAKAV DENVER DO TITULE Nagetsi se raspali bez Jokića, Jović zaslužio pohvale Spolstre (VIDEO)

07:46 | 16-10-2024

Košarka 0

Očajna partija Denvera bez MVP-ja NBA lige.

Nikola Jokić

Čovek-tim. Najbolji opis Nikole Jokića. Jer, da se ne lažemo, nije Denver ista ekipa sa i bez srpskog centra na terenu. Najbolje je to bilo vidljivo noćas kada je Oklahoma razmontirala Nagetse (124:94) u pripremnoj utakmici.

Rešio je Majkl Meloun da odmori srpskog centra, ali i Džamala Mareja, Rasela Vestbruka i Pejtona Votsona. I zaista je tim iz Kolorada delovao - užasno!

Potpuno je porazna činjenica da Denver u predsezonskim mečevima ima učinak od nula (i brojem - 0) pobeda i četiri poraza?!

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

A važe Nagetsi za pretedente na NBA titulu. Sa ovakvim partijama dosta teško. Majkl Porter džiunior je ubacio 15 poena, od startera je Eron Gordon dodao 11, dok su svi ostali podbacili...

Oklahomu je standardno predvodio Šej Gilddžeus-Aleksander sa 19 poena, dok su Ajzea Džo i Džejlen Vilijams dodali po 14.

Treba istaći i sasvim solidnu partiju našeg Nikole Jovića u dresu Majamija protiv San Antonija (120:117).

Srpski krilni centar je ubacio sedam poena uz tri skoka i jednu asistenciju za gotovo 24 minuta na parketu. Zaslužio je i pohvale trenera Erika Spolstre.

- Vrlo je ohrabrujuće da igra sve bolje i bolje. Već je dve sezone sa nama. Vidan je napredak koji ulaže, posebno posle sezone. Vrlo je kompetitivan, ima dosta iskustva iako ima tek 21 godinu. Gledam ga svaki dan, jak je, ima dobro telo - rekao je trener Majamija.

Pobedu je upisao i Darko Rajaković sa Torontom i to nad aktuelnim šampionom Bostonom - 119:118.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading