MIJAILOVIĆ BLISTAO OD SREĆE: Borili smo se 20 godina, veliku stvar smo napravili

13:52 | 16-10-2024

Košarka 0

Reči predsednika Partizana koje ohrabruju.

Ostoja

Dve pobede u jednom danu. To je uspeo Partizan da uradi juče. Najpre uplatom celokupnog poreskog duga prema državi Srbiji (oko 6.000.000 evra), a potom i na terenu protiv minhenskog Bajerna.

Otuda je blistao od zadovoljstva i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

- Važnija je ova pobeda protiv Bajerna jer je prva u Evroligi što je primarno takmičenje za koje se borimo - počeo je on za Partizan TV.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ne krije Ostoja da je skinuta velika omča sa vrata kluba.

- Što se tiče druge pobede, dugo se borimo za nju. Klub je 20 godina pokušavao da stabilizuje poreski dug i mislim da smo veliku stvar napravili. Kompletan dug smo vratili prema republici Srbiji, naša država je to zaslužila jer godinama finansira Partizan. Mi treba da budemo primer kako treba funkcionistai u odnosu sa državom.Od sada Partizan neće dugovati niti jedan dinar poreza.

Sada će crno-beli znatno lakše moći da posluju.

- Biće jednostavnije, stabilizovanije. Ono što prihodujemo to ćemo da trošimo na ekipu i funkcionisanje kluba. To je ono čemu smo težili sve ove godine.

Zadovoljan je predsednik Partizana ovogodišnjom ekipom i veruje da ima dosta prostora za napredak.

- Hemija u timu je odlična, vidi se da postoji individualni kvalitet, ali je potrebno je da igrači provedu još malo vremena zajedno kako bi se razumeli, kako bi znali navike. Željko to veoma vešto radi sa svojim iskustvom. Mislim da će se ekipa brzo uklopiti i da će se smanjiti broj grešaka u igri - zaključio je Mijailović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading