TRESE SE TLO U NBA LIGI Janis Adetokumbo najavio da napušta Milvoki?!

20:11 | 17-10-2024

Košarka 0

Grk spreman da ode iz kluba u kojem se proslavio.

Janis Adetokumbo

Nije još uvek NBA sezona zvanično počela (kreće u noći između 22. i 23. oktobra), a već je pregršt uzbuđenja. Posle senzacionalnog trejda Karl Entoni Taunsa u Njujork Nikse još jedna promena se sprema na Istoku.

I to ona vezana za Janisa Adetokumba koji bi mogao da napusti Milvoki! Štaviše, grčki as je sam tako nešto najavio.

Istina, postoji i jedan uslov, a to je borba za NBA titulu. Ukoliko ona izostane, teško da će Grk ostati u timu iz Viskonsina.

- Da, ako ne osovjimo titulu moguće je da budem trejdovan. Takav je posao i svet u kome živimo. U takvoj smo profesiji, u bilo kom trenutku, ako niste uspešni, trejd može da se dogodi. Tako je bilo i sa prošlim trenerom, igračima, ako ne radis dovoljno dobar posao, bićeš zamenjen - saopštio je Janis.

Koliko je frustriran manjkom timskim ambicija govore i naredne rečenice.

- Ove godine, izazov je da budem zdrav, da igram u plej-ofu, i da prođem j****u prvu rundu. Želim da budem još agresivniji. Svaka godina je bitna za mene, jer ne želim sa 35, 36 ili 38 godina da pomislim: "Najbolje godine su prošle, a ja nisam bio u mogućnosti bilo šta da uradim". Zato želim sada da dominiram.

Kako se tiho šuška u NBA ligi, Golden Stejt Voriorsi su i više nego spremni da dovedu Janis Adetokumba u San Francisko.

I tako uzdrmaju NBA ligu do temelja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

ŽKK Crvena zvezda
Košarka

Veliki dan za košarku u Srbiji!

19:51

17 oktobar, 2024

Košarka

Košarkaški savez Srbije je postigao dogovor sa strateškim partnerom Arena Sport TV da utakmice Prve ženske lige Srbije od narednog vikenda budu direktno prenošene, svakog vikenda po jedna utakmica, dok će polufinalne i finalna serija PŽLS kompletne biti uživo u prenosima na kanalima našeg najpoznatijeg sportskog provajdera.

Komentari(0)

Loading