EUFORIJA U PODGORICI UOČI DOLASKA LIDERA EVROLIGE Nezapamćeno veliko interesovanje za derbi Budućnosti i Zvezde

18:02 | 18-10-2024

Košarka 0

Poznate su i cene karata

KK Budućnost

Košarkaši Budućnosti dočekuju Crvenu zvedzu u derbiju petog kola ABA lige. Tim iz Podgorice je na najbolji mogući način počeo novui sezonu u regionalnom takmičenju, ostvarivši sve četiri pobede i uz Partizan je jedini sa maksimalnim učinkom.

Sa druge strane, Zvezda je već doživela dva poraza. Najpre u prvom kolu od Dubaija, a potom u trećem od Splita. Niko nije očekivao ovako loš start branioca titule.

U Podgorici vlada ogromno interesovanje za ovaj meč, a Budućnost je odredila cene karata.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Najjeftinija karta za derbi košta 20 evra, a najskuplja čak 100 evra.

- Prodaja ulaznica će se vršiti u petak, subotu i nedelju od 12 do 18 časova, kao i u ponedeljak od 12 časova do početka utakmice na biletarnici Sportskog centra "Morača". Cene ulaznica su 20, 25 i 30 evra, a za parter i kožni deo tribine 100 evra - navodi se u saopštenju Budućnosti.

U taboru Podgoričana veruju da se niz može nastaviti i protiv zahuktalog evroligaša iz Beograda.

- Zvezda je otvorila Evroligu sa tri trijumfa, čeka je i teška utakmica sa Barselonom pred gostovanje ovde. Mi svakako imamo više vremena da se odmorimo, ali svi znamo šta je derbi - tu nema favorita. Probaćemo da ponovimo meč iz prošle sezone u našoj dvorani - rekao je centar Budućnosti Kenan Kamenjaš koji se prisetio velike pobede nad crveno-belima u februaru kada je bilo 84:62.

Osam utakmica su izabranici Andreja Žakelja odigrali ove sezone, slavili su u šest i poraženi u dve u Evrokupu - na gostovanju Bešiktašu i u svojoj dvorani protiv Gran Kanarije.

- Protiv Trefl Sopota smo stigli do četvrte pobede u nizu - naravno da je to značajno. Čekamo šampiona ABA lige u dobrom momentumu, ali i Zvezda je takvom trenutku. Ipak, domaćini smo, sigurno će "Morača" biti puna i mislim da smo navijačima poslali najbolju moguću poruku ovom serijom trijumfa. Poručujem im: Svi u "Moraču" - jasan je košarkaš iz Bosne i Hercegovine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading