IGRAMO ZA ŠTO BOLJI UTISAK Trener Zadra svestan težine meča protiv Partizana

10:25 | 20-10-2024

Košarka 0

Borićemo se da ostavimo malo bolji utisak i budemo konkurentni veći deo utakmice, poručio je trener Zadra Danijel Jusup (63) pred okršaj njegove ekipe sa Partizanom večeras od 19 časova

ABA liga

Svesni su domaćini da će glavnu reč u dvorani "Krešimir Ćosić" voditi evroligaš, pogotovo nakon sjajne pobede protiv Makabija u proteklom kolu elite.

Crno-beli su vezali tri pobede računajući sva takmičenja, pa u jako dobrom naletu stižu na sever Dalmacije. Danijel Jusup, trener Zadrana, želi da navijači gledaju koliko toliko konkurentan susret.

- Partizan je jaka ekipa sa izuzetnim kvalitetom. Nama predstavljaju problem timovi koji igraju čvrstu odbranu. Nedostaje nam inovacija u napadu. Moramo da se borimo da ostavimo što bolji utisak i budemo konkurentni veći deo utakmice - rekao je bivši trener Širokog. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ŠOK Nekadašnji košarkaš Partizana dobio otkaz u NBA ligi

Uprkos uloge apsolutnog favorita, Željko Obradović je podsetio na kvalitete Zadrana i podsetio na njihove susrete u prošloj sezoni.

Jedan od aduta ekipe trenera Jusupa je svakako Marko Ramljak (31), koji priznaje da nije siguran na koji način njegov tim može da iznenadi "parni valjak", ali najavljuje veliku borbu. 

- Čeka nas teška utakmica. Nadam se da ćemo izaći agresivno i sa puno energije, jer drugačije se ne može. Teško je reći da li je to dovoljno protiv Partizana, ali bitno je da podižemo nivo igre korak po korak. Da probamo da odgovorimo na kontakt igru i brzinu i ostanemo što duže u utakmici. Raduje nas susret sa Lakićem (Arijanom prim.aut.), nedostaju nam momci od prošle sezone. Svako ide svojim putem, šta je tu je - poručio je Ramljak. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari(0)

Loading