ZVEZDA SA SVIM SNAGAMA NA BUDUĆNOST Sferopulos otkrio šta je ključ za pobedu u Podgorici

19:50 | 20-10-2024

Košarka 0

Trener Zvezde najavio veliki derbi ABA lige.

Janis Sferopulos

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da ekipa mora da bude potpuno da spremna da odigra dobru utakmicu protiv Budućnosti.

- Igramo protiv tima koji je do sada neporažen u ABA ligi. Ta činjenica pokazuje njihov kvalitet uz dobru košarku koju igraju. Mi zato moramo da budemo potpuno spremni da odgovorimo na njihovu energiju i da odigramo vrlo pametnu utakmicu - rekao je trener Sferopulos i dodao da će imati sve igrače na raspolaganju za sutrašnji meč, prenosi klupski sajt.

Košarkaš Crvene zvezde Rokas Gedraitis je poručio da očekuje tešku utakmicu protiv Budućnosti koja igra izuzetno agresivno sa mnogo energije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Dobro poznajemo ekipu Budućnosti, igraju na domaćem terenu, i na startu ove sezone igraju jako dobro o čemu govori i rezultat, bez poraza su. Međutim, mi želimo pobedu, ali ćemo morati da odigramo dobru utakmicu, da se pridržavamo dogovora iz svlačionice, da uvedemo meč u naš ritam - rekao je Gedraitis.

Crvena zvezda igra sutra od 19 časova protiv Budućnosti u Podgorici utakmicu petog kola ABA lige. Zvezda posle četiri kola ABA lige ima učinak 2-2, dok je Budućnost ostvarila četiri pobede bez poraza.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading