ZVEZDA I PARTIZAN DOBILI OGROMAN NOVAC OD KSS Evo kolika suma je legla na račun dva najveća srpska kluba

13:56 | 21-10-2024

Košarka 0

Dobili su jednaku svotu

Svetislav Pešić

Košarkaški savez Srbije uplatio je danas Crvenoj zvezdi i Partizanu ukupno 354 miliona dinara, nakon što je prethodno Vlada Srbije prebacila taj novac na račun KSS. Ova informacija zvanično je objavljena i u Službenom glasniku, a "večiti" su dobili inače po 177 miliona dinara.

Ovo nema nikakve veze sa imenovanjem selektora Pešića, već se radi o donaciji koja će biti uplaćena na račune Crvene zvezde i Partizana. 

Podsetimo, KSS je nedavno dobio novo rukovodstvo na čijem je čelu sada Nebojša Čović koji je sa svojim novim saradnicima uspeo da privoli selektora Svetislava Pešića da produži ugovor, a odatle je "Kari" poslao i važnu poruku klubovima.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ja sam sa Nebojšom Čovićem puno pričao, on zna moj stav. Mi imamo četiri stuba košarke. Jedan je KSS na čelu, drugi je KLS, treći i četvrti su Crvena zvezda i Partizan. To su stubovi naše košarke. Svi moraju da se dogovaraju jer košarka je najvažnija stvar. Bez sistema, bez dogovora, bez kompromisa je nemoguće praviti rezultate i nemoguće je da i Crvena zvezda i Partizan postižu rezultate kakve žele. Meni je to važno kao treneru - naglasio je Pešić.

Što se tiče "večitih", Zvezda je novu sezonu u Evroligi počela sa skorom 3-1 i u narednom kolu gostuje Real Madridu, dok je Partizan ostvario učinak od dve pobede i isto toliko poraza i sledeći meč će igrati na svom terenu protiv Virtusa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading