SVETISLAV PEŠIĆ SE OBRATIO VUČIĆU Nadam se da je predsednik države ovo slušao...

20:30 | 21-10-2024

Košarka 0

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić pričao o nastavku saradnje sa KSS, ambicijama i mnogobojnim aktuelnim temama, ali je iskoristio i priliku da pošalje poruku Aleksandru Vučiću

Svetislav Pešić

Iskusni stručnjak je juče zvanično potpisao novi ugovor do kraja septembra 20205. godine, sa mogućnošću produžetka, a već danas je prionuo na posao.

Popularni Kari se tokom gostovanja na RTS-u osvrnuo na pregovore sa novim predsednikom Saveza, Nebojšom Čovićem, ostvarenim uspesima u prethodnom periodu, zbog čega je odlučio da ostane, ali i onome što "orlove" očekuje u narednom periodu, a to su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2025.

TREBA VREMENA Selektor Pešić o Zvezdi i Partizanu u Evroligi, pa se dotakao Pokuševskog i Plavšića

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kormilar državnog tima je podvukao da Srbiji treba profesionalna košarkaška liga, zbog čega se direktno obradio i prvom čoveku države.

- Nadam se da su ovo svi slušali, a i naš predsednik. Nemam mogućnosti da mu to kažem, ovo mi je prilika. Država je mnogo pomagala tokom poslednje tri godine, Vučić voli košarku i voli sport, pomagano je na mnoge načine. Reprezentacija je državni projekat, ali moraju da se bave i ovim stvarima, jer košarka je jedan od najvažnijih proizvoda naše zemlje - poručio je Kari u emisiji "Oko".

 

Komentari(0)

Loading