PRED REAL Gedraitis otkrio šta Zvezda mora da uradi u Madridu

13:39 | 23-10-2024

Košarka 0

Košarkaš Crvene zvezde Rokas Giedraitis izjavio je danas da će crveno-beli morati da igraju dobru odbranu ako žele da ostvare dobar rezultat na meču petog kola Evrolige protiv Reala.

KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde su u prva četiri kola Evrolige zabeležili tri pobede i jedan poraz, dok Real ima skor 2/2. 

"Real je težak protivnik. Trebalo bi da igramo dobru košarku, pre svega u odbrani. Imaju visoke igrače poput Edija Tavareza. Biće teško u Madridu, ali mislim da i mi imamo svoje šanse, idemo sa pozitivnim razmišljanjem da pobedimo utakmicu", rekao je Giedraitis na konferenciji za medije.

On je ponovio da "crveno-beli" moraju da igraju dobro u odbrani.

"Znamo koliko su dobri, naravno kao i svaki tim imaju svoje uspone i padove imaju dobre igrače, dobru rotaciju, ali mi treba da odigramo timski i to pre svega u odbrani", dodao je košarkaš Zvezde.

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da će Filip Petrušev igrati za crveno-bele do kraja sezone.

"Nisam imao pojma do sada, nisam obraćao pažnju. Biće dobar igrač za nas. Igrali smo zajedno prošle sezone. Verujem da će biti srećan što se vraća kući, drago mi je da je tu", rekao je košarkaš Zvezde Ajzea Kenan.

Utakmica između Reala i Zvezde biće odigrana sutra od 20.45 časova u Madridu.

"Pokušaćemo da dobijemo utakmicu, poštujemo trenerov plan. Izaćićemo da se takmičimo i da probamo da dobijemo utakmicu", naveo je Kenan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading