ISKRENO Trener Reala nahvalio Zvezdu

09:01 | 24-10-2024

Košarka 0

Trener Reala Ćus Mateo govorio je pred meč svog tima sa Crvenom zvezdom

Ćus Mateo

- Ja mislim samo o sledećoj utakmici i videćemo šta će biti. Prošle godine smo imali 19 pobeda u nizu, sada smo pobedili Panatinaikos i Đironu i to je to. Remeti ti fokus ako stalno misliš o tome šta dolazi, idemo samo na pobedu protiv Zvezde -  rekao je Mateo.

Upozorava svoje momke da ne žure, da "ne trče pre nego što prohodaju", dodajući da samo smirenost može da donese uspeh u ovoj fazi sezone, pa da isto tako mora da bude i protiv Zvezde - za koju kaže da ima dobar tim i dobrog trenera.

- Ja nisam iznenađen dobrim startom njihove sezone zbog kvaliteta igrača i zato što su fizički jak tim koji se dobro brani i koji ima poene u rukama. Jako je dobro napravljen tim - dodao je Ćus Mateo govoreći o Crvenoj zvezdi koja u Madrid dolazi nakon skora 3-1 u Evroligi.

Utakmica je na programu u 20.45.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Saša Obradović
Košarka

INTERVJU - DA LI ĆE ON NASLEDITI PEŠIĆA? Saša Obradović otkrio da li bilo kontakta sa KSS-om, pa pomenuo Zvezdu i Partizan: Ovo je najbolji potez za Srbiju

09:05

24 oktobar, 2024

Košarka

Kao jedan od glavnih kandidata za F4 izbio je Monako, sasvim logično, a trener ekipe Saša Obradović govorio je za nekoliko srpskih medija u Monte Karlu o raznim temama. Pre svega svom timu, očekivanjima od sezone pred nama, Zvezdi i Partizanu, ali i o mestu selektora Srbije, Svetislavu Pešiću.

Komentari(0)

Loading