ISKRENO Barak Obama priznao: Tresao sam se zbog Srbije

10:16 | 24-10-2024

Košarka 0

Bivši predsednik Amerike Barak Obama prisetio se meča protiv Srbije na Igrama u Parizu

Barak Obama

Bio je iskren Obama.

- Srbija me učinila nervoznim. I trenera Kera sigurno. Gledajte, Jokić je zver. On je i pametan i efikasan i veliki je. Ima viziju kao Leri Bird ili Arvidas Sabonis. Ima neverovatnu meku ruku. Tu su bili i drugi momci, koji su sjajno pogađali sa distance - rekao je prvi čovek Amerike od 2009. do 2017. godine.

Priznao je da se u jednom trenutku uplašio za konačan ishod.

- Nisam mislio da ćemo izgubiti, ali sam video da postoji mogućnost za to. Posebno kada je bilo 15 razlike u trećoj četvrtini. Bilo je stresno, a recimo tek negde na dva minuta pre kraja sam znao da ćemo da pobedimo.

Za ključnog čoveka za pobedu je istakao centra Filadelfije.

- Embid je odigrao veoma dobro. Našao je neku dodatnu motivaciju kada je tu Jokić. Entoni Dejvis je odličan, ali ne može da se nosi sa Jokićem. Sve se dobro završilo - zaključio je Obama.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:
Saša Obradović
Košarka

INTERVJU - DA LI ĆE ON NASLEDITI PEŠIĆA? Saša Obradović otkrio da li bilo kontakta sa KSS-om, pa pomenuo Zvezdu i Partizan: Ovo je najbolji potez za Srbiju

09:05

24 oktobar, 2024

Košarka

Kao jedan od glavnih kandidata za F4 izbio je Monako, sasvim logično, a trener ekipe Saša Obradović govorio je za nekoliko srpskih medija u Monte Karlu o raznim temama. Pre svega svom timu, očekivanjima od sezone pred nama, Zvezdi i Partizanu, ali i o mestu selektora Srbije, Svetislavu Pešiću.

Komentari(0)

Loading