OGROMAN UDARAC ZA CRVENO-BELE Ključan igrač Zvezde ne igra u Madridu!

20:05 | 24-10-2024

Košarka 0

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović propustiće utakmicu protiv Real Madrida u 5. kolu Evrolige

KK Crvena zvezda

Kako javlja "Sport klub", najbolji igrač Crvene zvezde ove sezone propustiće gostovanje u Madridu. Nedović je imao lakšu povredu i rovit je, a trener Janis Sferopulos iz predostrožnosti ostavio ga je van protokola.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju španskom velikanu u "Vizink Centru", a trener Janis Sferopulos neće moći da računa na najraspoloženijeg igrača od početka sezone. Nedović je prošlog vikenda praktično sam doneo Zvezdi pobedu protiv Budućnosti u ABA ligi, a fantastično igra od starta sezone. Blistao je u pobedama nad Fenerbahčeom, Baskonijom i Parizom, pa će njegovo odsustvo biti ogroman udarac za crveno-bele.

REAL - ZVEZDA Mogu li crveno-beli do čuda u Madridu?

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Da stvar bude još gora po crveno-bele, na ovom meču neće nastupiti ni centar Džoel Bolomboj, koji je povredio koleno na pomenutoj utakmici protiv Budućnosti. Očekuje se da veću ulogu na večerašnjem susretu dobije Uroš Plavšić umesto Bolomboja, a Nedovićev izostanak pokušaće da nadomeste Ajzea Kenan i Ognjen Dobrić.

Sa ekipom u Madrid otputovao je i Filip Petrušev, koji je stigao na pozajmicu do kraja sezone. Ipak, reprezentativac Srbije nema pravo nastupa u ovom kolu, pa će u "Vizink centru" biti samo kao podrška.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading