UGLEDNI MEDIJ SIPA SO NA RANU DELIJAMA Real se zabavljao protiv Zvezde, Srbima je bilo mučno i neprijatno

19:12 | 25-10-2024

Košarka 0

Odjeci meča 5. kola Evrolige u Madridu.

Real-Zvezda

Košarkaši Crvene zvezde su, po mnogima očekivano, lako i ubedljivo poraženi od Reala u Madridu u okviru meča 5. kola Evrolige sinoć.

Bio je to drugi neuspeh crveno-belih u novoj sezoni elitnog takmičenja, dok su "kraljevići" uspeli da se vrate na pobednički kolosek nakon nešto slabijeg starta u svim takmičenjima.

Španski mediji dan kasnije nižu hvalospeve na račun Kampaca i drugova, a možda i najsuroviji tekst, koji će dosuti so na ranu navijačima Zvezde zbog ubedljivog poraza, objavio je ugledni sportski medij - "As".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Real Madrid je ovog četvrtka napravio ogroman, dug i dubok korak u izgradnji ovog novog projekta. Uspeli su to tako što su se zabavili protiv Crvene zvezde, koja je ušla kao lider Evrolige i napustila ViZink centar sa prilično mučnih 95-72. Srbi su bili nadigrani od početka i nisu se osećali prijatno. Nadmoć belih je bila ogromna. Ovo +23 takođe služi kao upozorenje da se Real Madrid vratio i to na veliki način, sa 26 asistencija (rekord sezone) i ogromnim učinkom Kampaca - poručili su.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading